best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

cheap uggs
Discount Ugg Boots
cheap ugg boots
tiffany and co
tiffany & co
True Religion
Ralph Lauren Polo
Ralph Lauren Polo Shirts
Polo Ralph Lauren
Tiffany And Co Outlet
Coach Bags
Sac Lancel
oakley sunglasses

Umetni nohti

Umetni nohti Vam pomagajo do lepšega videza. Če Vas zanimajo umetni nohti, berite ta blog.

Glivice na nohtih in kako jih odpraviti

Filed under: Bolezni nohtov — nohti at 1:32 pop on ponedeljek, marec 21, 2011  Tagged ,

Glivice na nohtih se najpogosteje začnejo na palcih, rade pa se tudi ponavljajo, še posebaj če niso zdravljene. Glivice na nohtih se razvijajo počasi, lahko tudi več let. Najprej se pokažejo na prostem delu nohta, potem pa, če z zdravljenjem odlašamo, napreduje po nohtu navzgor.

Glivice na nohtih

Za glivice na nohtih je značilno, da nohti postanejo zadebeljeni, motni, krhki in lomljivi. Pride lahko tudi do vnetja kože obnohtja. Glivice na nohtih se lahko pojavijo na rokah in na nogah. Na nogah lahko več let ostanejo le na nohtih palcev, in se kasneje prenesejo na druge nohte, na rokah pa se okužba ponavadi razširi hitreje.

Glivice

Urejenost nohtov je zelo pomembna, glivice na nohtih pa to urejenost lahko hitro skazijo. Še posebaj ženske zelo skrbijo za videz svojih nohtov pri čemer jim pomagajo umetni nohti. Umetni nohti pa ne morejo odpraviti glivic, zato je za zdravljenje teh potrebno storiti več.

Glivice na nohtih  se najlažje zdravijo v začetni fazi, zato ne smemo odlašati in moramo z zdravljenjem pričeti takoj, ko jih opazimo.Ni komentarjev

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 

Blog - NajBlog.si