best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

cheap uggs
Discount Ugg Boots
cheap ugg boots
tiffany and co
tiffany & co
True Religion
Ralph Lauren Polo
Ralph Lauren Polo Shirts
Polo Ralph Lauren
Tiffany And Co Outlet
Coach Bags
Sac Lancel
oakley sunglasses

Umetni nohti

Umetni nohti Vam pomagajo do lepšega videza. Če Vas zanimajo umetni nohti, berite ta blog.

Gelirani nohti so nov način izdelovanja umetnih nohtov

Filed under: Gelirani nohti — nohti at 10:48 dop on ponedeljek, marec 14, 2011  Tagged ,

Gelirani nohti so prva izbira, ki pade na pamet, ko slišimo umetni nohti. Predvsem so primerni za zaposlene ženske, ki želijo imeti brez nenehnega truda roke vedno urejene. Gelirani nohti pa predstavljajo rešitev tudi za tiste, ki grizejo nohte in tiste, ki jim nohti ne rastejo pravilno.

Gelirani nohti

Gelirani nohti se izdelujejo precej preprosto. Začne se z brušenjem naravnih, Vaših nohtov, s čimer se odsrani naravni sloj maščobe, zaradi česar se gel lažje prime in so gelirani nohti zato obstojnejši. Nato se nohti ulijejo ali pa se nalepi konica, nato pa se cela površina nohta prelije z gelom. Nato se gel suši pod UV-lučko, kasneje se oblikuje in lakira. Postopek, pod katerim se izdelujejo gelirani nohti ponavadi traja uro in pol do dve uri.Geliranje nohtov

Gelirani nohti so primerni tudi za stopala, zato ker so obstojni in naravnega videza. Umetni nohti, ki so gelirani, se morajo zaradi naravne rasti nohtov obnavljati enkrat na mesec, oz. prej, če Vam nohti rastejo hitreje.

Manikura za urejene nohte

Filed under: Manikura — nohti at 10:21 dop on torek, marec 8, 2011  Tagged , ,

Ker vsi vemo, da so urejene roke pomemben dejavnik pri prvem vtisu, ki ga pustimo, se čedalje več ljudi odloči za rešitve, ki nam jih ponudi kozmetični salon.

Manikura

Najbolj iskani so umetni nohti, gelirani nohti in manikura.  Manikura se izvaja v različnih salonih, od posameznika pa je odvisno, za katerega se bo odločil. Manikura pa se vse pogosteje izvaja tudi doma. Če se boste manikure lotili sami, Vam priporočamo, da se držite naslednjih nasvetov.

Roke je potrebno namočiti v toplo kopel, ter počakati, da se koža in nohti zmehčajo. Pri tem ne smete uporabljati mila, saj bi le to kožo izsušilo. Uporabite raje nekaj kaplic eteričnega olja. Ko se kožica ob nohtih zmehča, jo z bombažno brisačo ali leseno palčko potisnite nazaj. Pilice za krajšanje nohtov morajo biti gladke. Nohtov si ne smemo oblikovati preveč koničasto ali preveč ravno. Najlepša je zaobljena, naravna oblika.

Manikura poleg nege nohtov pogosto vključuje tudi masažo. Ravno zato manikura na nek način pomeni tudi sproščanje. Kot je že omenjeno je nega nohtov v tem času nujna, pa naj bo to manikura, umetni nohti ali pa gelirani nohti. Nohti morajo biti urejeni!

Francoska manikura

 

Blog - NajBlog.si